Ciorba de peste

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 7 Feb 2010 | 10288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti medii(eu am avut macrou congelat)
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 200 g orez
  • 2 linguri bors instant
  • sare,piper,patrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Ciorba:

Se pun legumele la fiert cu sare si piper.Separat se fierbe pestele in apa cu sare pana se inmoaie.Cand sunt aproape fierte legumele se adauga orezul si se mai lasa 10-15 min pana fierbe.

Cand  acestea s-au fiert se adauga pestele scurs si se lasa la foc mic.Dupa primul clocot se  pune borsul dupa gust si se lasa inca 10 min la foc mediu.

Se presara patrunjel tocat!

 POFTA BUNA!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ionela2682 1

09.02.2010, 11:26

preferata tatalui meu! eu nu pun cartofi dar oricum a ta e minunata! asa pare.

Pasiune pentru bucatarie 1

09.02.2010, 11:53

multumesc

adry88 1

07.07.2011, 11:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu cartofi si scarita afumata